Ким Катрал се завърна Саманта Джоунс от Сексът и градът на финала

...
Ким Катрал се завърна Саманта Джоунс от Сексът и градът на финала
Коментари Харесай

Саманта Джоунс се завърна с гръм и трясък на финала на И просто ей така...

Ким Катрал се завърна Саманта Джоунс от " Сексът и градът "  на финала на втория сезон на  " И просто ей по този начин... ", което зарадва почитателите й и те реагираха възторжено в обществените мрежи. 

С алена рокля и сребърен тренчкот, комбинирана с ярка чанта и едри бижута, Саманта се появява в къса сцена, само че съгласно мнозина моментът е бил " доста по-добър, в сравнение с са очаквали ". 

" Камеото на Саманта Джоунс беше съвършено и ужасно, както би споделила Кари ", написа консуматор в X (Twitter). А различен коментар гласи: " Очите ми безусловно светнаха, когато видях Саманта/Ким Катрал още веднъж довечера #AndJustLikeThat. "  

 

 

Here's what went down on that phone call between Kim Cattrall and Sarah Jessica Parker in the #AJLT finale https://t.co/BEJ4a64BWl
— TooFab (@TooFab) August 24, 2023
 

  

Появата на Ким Катрал в сцена от спинофа може и да е къса, само че е специфична, тъй като преди година тя описа предVariety за какво не желае да взе участие в " рестартирането " на " Сексът и градът " - от една страна, защото не харесва развиването на героинята си, а от друга - поради сюжета въобще.  

" Не желаех също по този начин да върша взаимни отстъпки с това, което беше сериалът за мен ", каза тя тогава. 

И въпреки всичко тя се завърна, даже и за малко, снимайки сцената си, без да се среща или приказва с другите звезди, и поставяйки условия - едно от тях е било покана и към дългогодишната й другарка и истинска дизайнерка на костюмите в  " Сексът и градът " Патриша Фийлд, която не работи по " И просто ей по този начин...  ". 

„ Просто си помислих, че в случай че ще се връщам, ще се върна с този тип жанр на Саманта “ сподели тя пред The View през юни, а това, което видяхме потвърждава, че са го създали.  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР